Shop

A unique gift

Unique gifts by a unique you to a unique person.

In onze shop vind je About Life Gift Cards waarmee je een About Life Event of een About Life Retreat cadeau kunt doen aan een uniek persoon in jouw leven. Een cadeau met échte impact.

Coming soon > Misschien wil je de meest unieke persoon in jouw leven een cadeau geven: jezelf. Draag een About Life Retreats Hoodie of T-shirt van absolute topkwaliteit en gemaakt van organische en fair-trade materialen. Laat je weer helemaal terugvoeren naar jouw About Life gevoel.

Ontdek de shop

Breath & Cold exposure Experience

Geef een Breath & Cold Exposure Experience cadeau aan vrienden of familie. Laat hen kennismaken met de enorme impact van hun adem, koude én About Life Retreats.

€150

Breathing Experience

Geef een Breathing Experience aan vrienden of familie. Laat hen kennismaken met de enorme impact van hun adem én About Life Retreats.

€100

About Life Retreat

Geef een About Life Retreat cadeau aan vrienden of familie. Laat hen kennismaken met de ultieme impact van About Life Retreats. Een Life Changing Gift.

€1815

About Life Business Coaching

Geef een About Life Business Coaching Programma cadeau aan vrienden of familie. Laat hen kennismaken met de ultieme impact van About Life Retreats. Een Life Changing Gift.

€1815

FAQ

Frequently
asked questions

Dit zijn de belangrijkste veelgestelde vragen over de shop.

Een About Life Gift Card is tot en met 365 dagen ná uitgiftedatum te gebruiken. Dat betekent dus dat het About Life Retreat of Event dat binnen die termijn geboekt wordt, een aanvangsdatum kan hebben buiten die termijn van 365 dagen. 

De programma’s van About Life Retreats zijn continue aan verandering onderhevig. We blijven ons ontwikkelen en verbeteren. Dat betekent dus dat wij blijven investeren. Het programma van nu is niet gelijk aan het programma over een jaar. Daarnaast wordt helaas alles in rap tempo duurder, waardoor we de prijs niet langer dan een jaar kunnen handhaven.