Events

About Life Events

About Life Events bieden de krachtigste ervaringen in relatief korte tijd. Ze zijn ideaal om kennis te maken met de power van About Life Retreats, zonder direct deel te nemen aan een meerdaags retreat. Maar ook wanneer je de power van About Life Retreats al ervaren hebt, en wederom krachtig in wil checken bij jezelf, zijn deze Events perfect voor jou. Bekijk onze agenda om te zien wanneer er Events gepland zijn en neem deel, alleen of samen met iemand die je lieft hebt.

Ontdek onze Events 

Event

Breathing Experience

De About Life Breathing Experience is een avondvullende ervaring van ongeveer 3 tot 3,5 uur. Tijdens deze experience komen deelnemers samen rond onze vuurplaats om in rust te landen, onder het genot van iets lekkers. Nadat we elkaar hebben leren kennen nemen we je mee in de fascinerende wereld van de ademhaling.

De experience begint met bewustwording van de ademhaling. Ondanks dat we allemaal ademen sinds onze geboorte, ontdekken maar weinigen de volledige potentie van hun adem. Deze interactieve ervaring maakt deelnemers bewuster van hun ademhaling en leert hen hoe ze de kracht ervan concreet kunnen benutten. Na een korte pauze bereiden we ons voor op een ademreis, waarbij je je kunt overgeven aan deze prachtige reis onder begeleiding. Na het landen delen we onze ervaringen rond het vuur, terwijl een heerlijke verse soep met brood klaarstaat.

De experience is toegankelijk voor zowel beginners als mensen met ervaring in ademwerk. Naast een dieper inzicht in de kracht van de adem, biedt de avond ook handvatten om deze inzichten te integreren in het dagelijks leven. Koffie, thee, gevitaliseerd water, snacks en een smakelijke soep met brood zijn inbegrepen. De avond start om 18:30 uur en eindigt rond 21:30 tot 22:00 uur.

Bekijk onze agenda om te zien wanneer er Events gepland zijn en neem deel aan deze experience, alleen of samen met vrienden en/of familie. 

Event

Breathing and Cold Exposure Experience

De About Life Breath and Cold Exposure Experience is een avondvullende ervaring van ca. 3 tot 3,5 uur. Deze avond start in onze vuurplaats, waar we elkaar ontmoeten rondom het vuur en even kunnen landen in rust.

Nadat we elkaar hebben leren kennen, nemen wij je mee in alle in’s & out’s over blootstelling aan koude. Je leert hoe je de kracht van adem/ademhaling hierbij kunt gebruiken. Voordat we daadwerkelijk de blootstelling aan koude (oftewel het ijsbad) gaan ervaren, maken we een ademreis om de kracht van je ademhaling niet alleen te begrijpen, maar écht te voelen.

Deze Experience is bedoeld voor zowel mensen die géén ervaring hebben met koude blootstelling en/of ademtraining, als voor mensen die al eerder met de koude kennis hebben gemaakt. Je gaat naar huis met meer inzicht in de kracht van koude en de ervaring van de fysieke en mentale voordelen van zowel een ademreis als de blootstelling aan koude. Daarnaast krijg je handvatten mee om dit alles te kunnen integreren in jouw dagelijkse leven. De avond is compleet verzorgd met koffie, thee, gevitaliseerd water, een lekkere snack en een heerlijke soep met brood met gezelligheid bij het vuur als afsluiting. De aanvangstijd is om 18:30 uur en de eindtijd zal ca. 21:30 a 22:00 uur zijn.

Bekijk onze agenda om te zien wanneer er Events gepland zijn en neem deel aan deze experience, alleen of samen met vrienden en/of familie.

Aankomende About Life Events

FAQ

Frequently
asked questions

Dit zijn de belangrijkste veelgestelde vragen over onze events.

  • Uiteraard bestaan er fysieke of mentale klachten die het verhinderen om aan onze About Life Events mee te kunnen doen. Maar in de meeste gevallen het is wél mogelijk om deel te nemen, wanneer wij er rekening mee kunnen houden. Het is altijd van belang om deze klachten met ons te bespreken.  
  • Wanneer je wil deelnemen en jouw tickets op deze pagina koopt, wordt jou gevraagd onze Well-Being Check door te nemen. Dit is een overzichtje met fysieke en mentale klachten waar we in ieder geval van af moeten weten wanneer jij deze hebt. Wanneer je geen van deze klachten hebt, bevestig je dat voor de aankoop. Wanneer er wel sprake is van 1 of meer van deze klachten, neem dan contact met ons op. We kunnen eventueel een aanpassing doen in het programma zodat deelname voor jou gewoon mogelijk. In een enkel geval kan het alsnog zo zijn, dat deelname toch niet mogelijk is. Wanneer je voor meerdere personen een ticket koopt, bevestig jij namens de overige deelnemers dat de Well-being Check geen bijzonderheden voor hen oplevert. 

Jazeker kan dat. Via deze site koop je jouw tickets voor jezelf en ook voor jouw vrienden of familie. Vergeet dan niet om ook alle gegevens van je vrienden of familie in te vullen in het formulier dat na de check-out pagina verschijnt. 

  • Voor de About Life Breathing Experience raden we aan om lekker loszittende kleding te dragen, eventueel in ‘laagjes’ zodat je je makkelijk kunt aanpassen aan de temperatuur.  
  • Datzelfde geldt voor onze Breath & Cold Exposure Experience, maar draag bij voorkeur bij aankomst je badkleding al onder je loszittende kleding. Vergeet niet slippers en een badlaken mee te nemen. 

Jazeker kan dat! We vertellen je in onze Events alles wat noodzakelijk, nuttig en fijn is om te weten en begeleiden je zorgvuldig en vakkundig, zodat jij het meest uit deze ervaring zult halen.  

Het kan zo zijn dat jij jouw deelname moet annuleren. Helaas is het bij Events niet mogelijk om het deelnamebedrag terug te betalen. Wél is het mogelijk dat jij iemand anders deel laat nemen in jouw plaats. Laat het ons in dat geval even weten, zodat wij weten wie wij mogen ontvangen en wij diegene de Well-being Check toe kunnen sturen.  

Over nick en elroy

About Life is ontstaan uit een samenkomen én samenwerking tussen 2 oprichters met ontzettend contrasterende maar tóch verrassend complementaire achtergronden en een duidelijke gemeenschappelijke visie!