business

About Life Business

Ontdek de zakelijke impact van About Life Retreats. Van de brute power van ons Authentic Leadership Programma en Navigating Life, tot op maat gemaakte Well-being Meetings, Team Building Programma’s, Business Events en 1 op 1 coaching. Next level business bereik je door échte connectie. 

Ontdek onze programma’s 

business

Authentic Leadership edition

Authentiek leiderschap kan alleen bestaan wanneer iemand diep in zichzelf precies weet ‘waar’ hij of zij op elk moment staat in zijn of haar leven. Om een authentiek leider te zijn zul je verbonden moeten zijn met jouw innerlijk kompas en je daardoor laten leiden. Zo niet, dan zul je ten prooi vallen aan externe factoren die de leiding nemen over jou. 

Een authentiek leider zijn is niet alleen belangrijk voor mensen in leidinggevende functies, maar voor iedere persoon in een team. In een team van authentieke leiders, voelt iedereen wat hij of zij nodig heeft, weet iedereen wat hij of zij te doen heeft, spreekt iedereen zich uit, voelt iedereen elkaar aan en kan écht sprake zijn van 1 gemeenschappelijk doel.  

waarom leadership?

Een functietitel maakt iemand nog geen leider. Een échte leider is altijd in de leiding over zichzelf. Een échte leider ként zichzelf. Een échte leider wordt niet geleid door externe factoren. Een échte leider hoeft geen leidende functie te hebben. Een team van echte leiders kent zichzelf én elkaar.
Echte leiders voelen wat zij nodig hebben. Echte leiders spreken uit wat zij nodig hebben. Echte leiders handelen naar wat zij nodig hebben. Echte leiders weten wat verantwoordelijkheid nemen is, voor zichzelf én voor anderen. Echte leiders zijn authentiek. Echte leiders denken ondersteunend aan het voelen.

Business

Well-being Meetings 

Een ‘heidesessie’ done right! Een dag werken, creatief zijn en vergaderen… maar dan met impact. Een About Life Well-being Meeting is een op maat gemaakte heidesessie, waarin jullie beoogde workflow wordt vermengd met activiteiten en sessies die wij verzorgen, die voor impact zullen zorgen. De samenstelling en de impact van deze dag bepalen we samen met jou, aan de hand van het doel dat jullie voor ogen hebben.

Denk bijvoorbeeld aan de aankomst van alle teamleden: zij nemen de stress van de ochtend, het privéleven, het verkeer, eventuele spanningen in het team en verwachtingen van de dag met zich mee. Vanuit dit startpunt is het niet eenvoudig om ‘de neuzen dezelfde kant op’ te krijgen. Focus, betrokkenheid en ontspanning zijn dan niet vanzelfsprekend, evenals onderlinge verbinding. In onze op maat gemaakte Well-being Meeting, bouwen we intermezzo’s in waarin wij in relatief korte tijd met het team aan de slag gaan om de gewenste doelen, zoals onderlinge verbinding, focus, rust of creativiteit te stimuleren. Deze intermezzo’s variëren van laagdrempelige afstemtechnieken tot diepe meditaties, ademoefeningen tot een diepe ademreis, Qi Gong oefeningen en fysieke oefeningen, een koudetraining tot samenwerkingsoefeningen. Sluit de dag af met een prachtig diner, een borrel in onze gezellige vuurhut en neem een duik in onze zwemvijver of hottub.

Wil jij een heidesessie organiseren waarmee je échte impact wil bereiken? Neem contact met ons op en wij stellen de ideale dag met jou samen.

Inspiratie

business

Team Building

Ook de op maat gemaakte Team Building Dag door About Life Retreats draait om échte impact. Werken aan het vormen van een team dat écht samenwerkt en een gemeenschappelijk doel heeft, dat alle teamleden met passie en drive nastreven.

Waar de meeste Team Building dagen draaien om ‘lekker bezig zijn’, ‘lol maken’ en ‘een borrel’ drinken’, geloven wij dat échte teams gevormd worden wanneer een diepere laag wordt aangeraakt. Een stukje dieper contact maken met jezelf en daarmee een stukje dieper contact maken met het team. En geloof ons: ook hier voert lol maken de boventoon… maar dan nét wat anders.

Deze Team Building Dag wordt, inclusief catering, compleet op maat samengesteld naar jouw wensen. Neem contact met ons op om jouw wensen en alle mogelijkheden te bespreken.

Team Building with heartfelt impact

Video afspelen

business

Business Events

Onze About Life Events zijn ook te boeken in een privésetting voor jouw team van minimaal 6 tot maximaal 12 medewerkers en eventueel aan te passen naar jouw wensen qua inhoud, setting en catering. Een About Life Business Event duurt altijd tussen de 3 en 5 uur (afhankelijk van persoonlijke wensen), is daarom relatief eenvoudig in te plannen, maar garandeert échte impact voor jouw team.

About Life Business

Altijd maatwerk

Alle activiteiten van About Life Retreats zijn gericht op impact. Om impact te realiseren, zullen wij altijd flexibel en creatief moeten zijn in de route daarnaartoe. Ook midden in onze standaard programma’s zullen wij continue meebewegen in ontwikkelingen, thema’s en behoeftes, om deze impact te realiseren. Van ‘standaard’ kan daarom nooit écht sprake zijn.

Ook onze zakelijke programma’s zullen altijd maatwerk zijn. Welke behoeftes spelen er binnen het bedrijf, binnen teams? Wat betekent Well-being voor jouw bedrijf? Wanneer is een vergadering voor jullie écht efficiënt? Ga met ons in gesprek, en wij bouwen de perfecte Well-being Meeting, Team Building Dag of Event voor je. Impact gegarandeerd.

Samenwerking

Navigating Life

Navigating Life is een krachtig eendaags programma, ontwikkeld in een samenwerking tussen About Life Retreats en Navigating Stress. Dit zorgvuldig ontworpen programma is ontwikkeld om jou en collega’s binnen het bedrijf te helpen om stress zichtbaar en bespreekbaar te maken op een laagdrempelige maar impactvolle manier. Dit wordt gedaan met behulp van de Navigating Stress Toolkit. Het zal een verbazingwekkende gewaarwording opleveren van de verschillende vormen en intensiteiten van stress. 

FAQ

Frequently
asked questions

Dit zijn de belangrijkste veelgestelde vragen over business.

Onze business programma’s worden altijd op maat gemaakt om optimaal aan te sluiten bij de wensen en doelstellingen van elk bedrijf. Dat betekent dat ook onze prijzen afhankelijk zijn van de samenstelling van elk programma. Graag bespreken wij de wensen en mogelijkheden samen met onze opdrachtgevers, om zo tot échte impact te komen. Tijdens of kort ná zo’n bespreking zullen wij een prijsindicatie en offerte kunnen geven.

De maximale groepsgrootte voor een About Life Business Programma is 30 personen. Bij deze groepsgrootte garanderen wij nog steeds échte impact. Het is echter altijd zo, dat de impact toeneemt naarmate de groep kleiner wordt. Wij adviseren dan ook om een groep samen te stellen van 8 tot maximaal 16 personen, en indien nodig een groter groep op te delen. Met toenemende aandacht ontstaat ook toenemende impact. Graag bespreken wij hoe we dit met en voor jullie gaan realiseren!

Dit is zéker mogelijk. Graag gaan we met jullie in gesprek om de wensen en mogelijkheden te bespreken. De locatie zelf kent 8 luxe slaapplekken en op enkele honderden meters van Landgoed De Aardborst zijn twee mooie Bed & Breakfasts gelegen, zodat voldoende slaapplekken gegarandeerd kunnen worden.

Nee, wij werken niet met vaste onderdelen. Het scala aan oefeningen en ervaringen waarmee wij werken is eindeloos. Evenals de mogelijkheden en faciliteiten die aanwezig zijn (indoor en outdoor) op en rondom ons eigen Landgoed De Aardborst. Dit stelt ons in staat om werkelijk voor elke doelgroep en elke doelstelling of wens een optimaal programma samen te stellen, dat de beoogde impact garandeert. Onze creativiteit kent daarbij geen grenzen. Een belangrijke kern van onze programma’s is altijd om van het denken naar het voelen te bewegen. Daarbij maakt het niet uit of de deelnemers in een groep al bekend zijn met persoonlijke ontwikkeling, of dat ze daar nog geen kennis mee gemaakt hebben. Wij vinden altijd een prachtige manier om op een laagdrempelige én ontzettend leuke en gezellige manier de beoogde impact te realiseren.