Inleveren

Cards

Jij bent op deze pagina omdat je een FRIENDS CARD óf een GIFT CARD van About Life Retreats ontvangen hebt. Geweldig, want dat betekent dat er iemand is die veel van je houdt en jouw een ervaring met impact gunt! Graag vertellen wij je hoe je jouw Friends Card of Gift Card kunt verzilveren:

FRIENDS CARD

De Friends Card die jij ontvangen hebt bevat een unieke code. Dit is een kortingscode die te gebruiken is wanneer jij besluit deel te nemen aan een About Life Retreat. Nadat je hebt aangegeven te willen deelnemen en het online kennismakingsgesprek heeft plaatsgevonden is duidelijk aan welk retreat jij kan en wil deelnemen. Je ontvangt per e-mail een betaallink die je naar de betaalpagina brengt. Daar kan je de ontvangen code invoeren waardoor een  korting van € 100,- excl. BTW wordt toegepast. Let op: deze code is eenmalig te gebruiken en is enkel werkend bij aankoop van een About Life Retreat.

Heb je een Friends Card ontvangen zónder unieke code? Dan is dit een oudere kaart die uitgegeven is voordat wij onze nieuwe geautomatiseerde site gereed hadden. Stuur ons in dat geval even een e-mail, waarin je aangeeft van wie jij deze kaart gekregen hebt. Dan sturen wij jouw als reactie op jouw mail een unieke code toe, die jij kunt gebruiken wanneer jij hebt besloten deel te nemen aan een About Life Retreat. 

GIFT CARD

De Gift Card die jij ontvangen hebt bevat een unieke code die inwisselbaar is voor deelname aan een About Life Retreat of Event.

Retreat: Nadat je hebt aangegeven te willen deelnemen en het online kennismakingsgesprek heeft plaatsgevonden is duidelijk aan welk retreat jij kan en wil deelnemen. Je ontvangt per e-mail een betaallink die je naar de betaalpagina brengt. Daar kan je de ontvangen code invoeren waardoor een korting ter grootte van het hele bedrag wordt toegepast. Het te betalen bedrag zal dus € 0,- zijn. Druk vervolgens op betalen om jouw deelname te bevestigen. 

Events: Kies de datum waarop jij wilt deelnemen aan het event en klik op deelnemen. Op de betaalpagina klik je op korting en voer je de code die op jouw Gift Card staat in.